VolleybalXL - Volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit Oldebroek

VolleybalXL

Vier jaar geleden werden er plannen bedacht om een platform te lanceren voor volleybaltrainers met volleybaloefeningen op beeld. Zo werd VolleybalXL geboren. Anno 2019 maken meer dan 700 trainers actief gebruik van het platform en zijn meer dan 50 verenigingen door heel Nederland en België aangesloten bij VolleybalXL.

VolleybalXL is uitgegroeid tot een professioneel platform met meer dan 250 oefeningen op beeld voor alle niveaus én is er de trainingmaker geïntroduceerd waarbij trainers eenvoudig complete trainingen kunnen maken. Een ander belangrijk doel van VolleybalXL is om (beginnende) volleyballers en trainers enthousiast te maken voor de sport. VolleybalXL is namelijk van mening dat volleybal een prachtige sport is en de basis voor het plezier begint op de training. Een volleybaltraining maken is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest.

ALLXL

VolleybalXL is onderdeel van de maatschap ALLXL en naast VolleybalXL hebben de initiatiefnemers ook SportenSpelXL (www.sportenspelxl.nl) gelanceerd en een eigen duurzaam volleybalnet ontwikkeld (www.buitensportnet.nl). Het buitensportnet (www.buitensportnet.nl) is een duurzame oplossing voor scholen, gemeenten, vakantieparken en campings. Ideaal geschikt voor schoolpleinen, speelpleintjes, veldjes, recreatieplekken, speeltuinen en andere plaatsen waar kinderen en ouderen samen komen om te sporten. Het net is ontwikkeld om volleybal zichtbaar te maken in het straatbeeld en om te laten zien hoe mooi volleybal is.

Scholen maken kans op een gratis buitensportnet te winnen. Meer hierover is te lezen op www.buitensportnet.nl/winactie.

ALLXL

T: 085 065 5439
E: info@allxl.nl

ALLXL bestaat uit:
volleybalxl
bsn_logo
unnamed