Van Werven

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Infra & Recycling. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien locaties actief in binnen- en buitenland. We zijn uitgegroeid naar een bedrijf waar zo’n achthonderd mensen aan het werk zijn.

Als gespecialiseerde dienstverlener zetten we in op lokale en bovenregionale projecten op het gebied van grondwerken, weg- en waterbouw, bosbouw, woning- en utiliteitsbouw, afvalinzameling en recycling, transport, biomassa en kunststofrecycling (internationaal). Met deze activiteiten bedienen we particulieren, MKB bedrijven, overheden, infra- en bouwaannemers en industriële bedrijven op het gebied van energie- en kunststofproductie.

Van Werven is al ruim 70 jaar gericht op toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen. We ondernemen oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons continu aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. We kijken, met ons gezonde boerenverstand anders naar hetzelfde. Door middel van onze inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.
Contactgegevens
De hoofdvestiging van Van Werven vindt u aan de:

Zuiderzeestraatweg 74
8096 CB Oldebroek
T: 0525 - 63 14 41
E: info@vanwerven.nl
I: www.vanwerven.nl