Van 't Hof Grondboringen - Volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit Oldebroek

Van ‘t Hof Grondboringen

Van ’t Hof Grondboringen
Van 't Hof Grondboringen is opgericht in 2011 en is gespecialiseerd in het realiseren van grondboringen en het aanleggen van aardwarmtesystemen. Een compact bedrijf met korte lijnen waarbij zo efficiënt en voordelig mogelijk gewerkt wordt. Ons specialisme is het aanleggen van aardwarmtesystemen en het maken van grondboringen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een brandput of een waterbron voor beregening of voor het gebruik van drinkwater.

Diensten
Van ‘t Hof Grondboringen biedt verschillende diensten aan. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van grondboringen voor het aanleggen van aardwarmte systemen in opdracht van verschillende installatiebedrijven en leveranciers van duurzame energiesystemen. Maar ook als particulier kunt u bij Van ’t Hof Grondboringen terecht voor deze diensten.

Werkwijze bij het aanleggen van aardwarmtesystemen
Na een aanvraag voert Van ’t Hof een vooronderzoek uit van de locatie met betrekking tot regelgeving en bodemopbouw. Vervolgens wordt de diepte berekend en ontwerpt Van ’t Hof de bron. Na uw akkoord wordt het aardwarmtesysteem aangemeld bij de betreffende gemeente. Voor de daadwerkelijke uitvoer vindt de werkvoorbereiding plaats, vervolgens wordt gestart met de uitvoer van de werkzaamheden. Hierbij wordt gestart met de grondboringen en aansluitend wordt het bronsysteem geïnstalleerd. Na aansluiting is het project gereed en worden de bijbehorende garantiecertificaten en revisietekeningen verstrekt.

Bedrijfsfilm
Bekijk ook eens de nieuwe bedrijfsfilm van Van ’t Hof Grondboringen:

Van 't Hof Grondboringen

Oostendorperstraatweg 33-B
8081 RJ Elburg
T (0525) 620 638
E info@hofgrondboringen.nl
www.hofgrondboringen.nl