Van Gelder Hoveniers - Volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit Oldebroek

Van Gelder Hoveniers

Van Gelder Hoveniers is een jong en enthousiast hoveniersbedrijf dat zich sinds 2005 bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.
Door onze deskundigheid en professionele “groene vingers” zijn wij in staat om voor een persoonsgebonden budget uw droomtuin te realiseren en het onderhoud hiervan te verzorgen. Van Gelder Hoveniers kan u op verschillende manieren van dienst zijn:

Tuinonderhoud
Het is belangrijk om uw tuin die aandacht te geven waar het om vraagt. Om een mooie tuin te behouden, is het van belang dat deze regelmatig met zorg onderhouden wordt. Van Gelder Hoveniers kan u daar bij helpen.

Tuinaanleg
Bent u tevreden over het ontwerp? Dan gaan wij over tot de aanleg van de tuin. Dit wordt uitgevoerd door onze vakbekwame hoveniers. Het grondwerk is de eerste stap van de aanleg. Met specifieke machines wordt vakkundig de basis gelegd voor uw tuin. Hierna houden we ons bezig met de vormgeving, te denken aan straatwerk, het aanleggen van vijvers, het zetten van een schutting, het aanbrengen van de beplanting, etc. Kortom, alle werkzaamheden om het ontwerp in praktijk, en ten uitvoer te brengen.

Tuinontwerp
De tuin symboliseert een plek waar u rust en ontspanning moet kunnen vinden. Derhalve moet het ontwerp hiervan overeenkomen met uw wensen en aansluiten bij de omgeving en uw woning. Onze enthousiaste ontwerpsters zijn verantwoordelijk hiervoor. Zij waarborgen de kwaliteit van het ontwerp door up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwe trends en keuze voor materialen. Optimaal rekening houdend met uw wensen, resulteert dit in een ontwerp van een tuin die in alle opzichten bij u past.

Uw tuin winterklaar? Wilt u uw tuin winterklaar laten maken? Zodat uw tuin de winter door kan? Ook dan bent u bij van Gelder Hoveniers aan het juiste adres. Van Gelder maakt uw tuin winterklaar, helemaal naar wens!
Van Gelder Hoveniers
Molenpad 6
8097 PH Oosterwolde (GLD)
Tel.: 06 48 71 22 18
info@vangelderhoveniers.nl