't Mulligen - Volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit Oldebroek

‘t Mulligen

’t Mulligen is een allround hoveniersbedrijf met een tuincentrum in Oldebroek. Of het nu gaat om een tuinontwerp of het aanleggen van een droomtuin, tuinadvies, onderhoud of particuliere verkoop van heester, bomen, vaste of eenjarige planten: bij ’t Mulligen bent u daarvoor op het juiste adres!

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud
Aan de basis van een mooie tuin ligt een goed tuinontwerp. Een samenspel van lijnen, innovatieve en creatieve oplossingen voor elke situatie, afgestemd op uw ideeën en wensen.
Een ontwerp, waar u zelf mee aan de slag kunt, maar wat u natuurlijk ook door ons uit kunt laten voeren. Vertrouwend op ervaring van ruim 20 jaar in tuinaanleg en de deskundigheid van onze medewerkers kunt u na korte tijd gaan genieten van uw droomtuin!

Goed tuinonderhoud is belangrijk. Snoeien, bemesten, onkruidvrij maken; dit alles heeft als resultaat dat uw tuin blijft voldoen aan het beeld wat u voor ogen had. Vaak ontbreekt de nodige kennis, tijd, gereedschap en handigheid. Het team voor tuinonderhoud kan uw vragen beantwoorden en wil de werkzaamheden uiteraard voor u uitvoeren.

Tuincentrum
Op het tuincentrum kan de echte plantenliefhebber zijn hart ophalen. Lekker speuren naar nét dat ene plantje, die bijzondere heester of gewoon nieuwe ideeën opdoen voor dat verloren hoekje achterin de tuin. ’t Mulligen biedt u een zeer ruim assortiment vaste planten, heesters, bomen, mediterrane beplanting en haagbeplanting.

Kijk ook eens opwww.hetmulligen.nl

't Mulligen

Ottenweg 22
8096 PW Oldebroek
T: (0525) 63 1239
E: info@hetmulligen.nl