't Mulligen - Blauw Wit Oldebroek

‘t Mulligen

’t Mulligen is een allround hoveniersbedrijf met een Groencentrum in Oldebroek. Of het nu gaat om een tuinontwerp of het aanleggen van een droomtuin. Tuinadvies, onderhoud of particuliere verkoop van heester, bomen, vaste of eenjarige planten. Bij ’t Mulligen bent u daarvoor op het juiste adres!

Persoonlijke aandacht wordt door ’t Mulligen belangrijk gevonden. Een tuin is een plek waar u zich prettig moet voelen. Daarom zijn detuinontwerpen en adviezen altijd op maat gesneden door ’t Muliggen. Op basis van uw wensen creëert ’t Mulligen voor u uw eigen droomtuin. Ook op het Groencentrum kunt u bij de deskundige medewerkers terecht voor advies en informatie!

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud
Een mooie tuin is meer dan frisse beplanting, innovatieve materialen en vakkundige aanleg. De basis is het tuinontwerp. Een samenspel van lijnen, kleuren, materialen, wensen en eisen, creativiteit, ervaring en vakmanschap! ’t Mulligen brengt dit alles samen in tuinontwerp. Ook in de realisatie van de uitgewerkte plannen kan ’t Mulligen u van dienst zijn. Vertrouwend op ervaring van ruim 20 jaar in tuinaanleg en deskundigheid van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige materialen kunt u na korte tijd gaan genieten van uw droomtuin!

Goed tuinonderhoud is belangrijk. Snoeien, bemesten, onkruidvrij maken; dit alles heeft als resultaat dat uw tuin blijft voldoen aan het beeld wat u voor ogen had. Vaak ontbreekt de nodige kennis, tijd, gereedschap en handigheid. Het team voor tuinonderhoud kan uw vragen beantwoorden en wil de werkzaamheden uiteraard voor u uitvoeren.

Groencentrum
Op het Groencentrum kan de echte plantenliefhebber zijn hart ophalen. Lekker speuren naar nét dat ene plantje, die bijzondere heester of gewoon nieuwe ideeën opdoen voor dat verloren hoekje achterin de tuin. ’t Mulligen biedt u een zeer ruim assortiment vaste planten, heesters, bomen, Mediterraanse beplanting en haagbeplanting.

Kijk ook eens op www.hetmulligen.nl

't Mulligen

Ottenweg 22
8096 PW Oldebroek
T: (0525) 63 1239
E: info@hetmulligen.nl