Super Dry Totech - Blauw Wit Oldebroek

Super Dry Totech

Wereldwijd worden miljoenen elektronische componenten opgeslagen die gebruikt worden in bijvoorbeeld onze smartphones, wasmachines en auto’s. Het is van groot belang dat de opslag van deze componenten onder droge omstandigheden gebeurt. Super Dry Totech® is een specialist op het gebied van droge opslag voor vochtgevoelige apparatuur, waaronder elektronische componenten. De wereld zou er heel anders uitzien zonder elektronica. Geen smartphone of Netflix, en het wassen van de volleybaltenues zou een stuk vervelender zijn.

Onze oplossingen voor droge opslag leveren een gecontroleerd vochtigheidsniveau om vochtabsorberende materialen - waaronder elektronische componenten, printplaten, nanovezels, contactlenzen, laboratoriummonsters, 3D-printingpolymeren en andere kwetsbare materialen - droog en vrij van water te houden.

Super Dry Totech is een full scale ontwerp- en productieorganisatie van droogkasten en klimaatkamers met engineering en productiefaciliteiten in Nederland en Duitsland. Wij werken wereldwijd om 's werelds beste OEM- en EMS-bedrijven te voorzien van innovatieve oplossingen, waaronder vacuümverpakken onder beschermende atmosfeer, droogkasten voor droge opslag en reset van de levensduur van componenten, en de Dry Tower - een volledig geautomatiseerd logistiek opslagsysteem.

Met een relatieve luchtvochtigheidsbeheersing <1% en de snelste hersteltijden zijn kasten verkrijgbaar in een breed scala aan maten en configuraties, allemaal met gecertificeerde prestatiecontrolemaatregelen. Het Dry Tower systeem lost de complexe logistieke problemen op die centraal staan bij de productie met vochtgevoelige apparaten.

Voor bedrijven die vochtbeheersing nodig hebben, maar niet willen investeren in kapitaalgoederen of die op zoek zijn naar een flexibele en schaalbare off-site opslagoplossing, biedt de expertise van Super Dry Totech de ruggengraat voor de het uitbesteden van opslag, de Long Term Storage Service, LTS².

Super Dry Totech
Paxtonstraat 11
8013 RP Zwolle
T. 038 203 1051
E. info@superdry-totech.com
www.superdry-totech.com