Straatvolleybaltoernooi - Volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit Oldebroek

Straatvolleybaltoernooi

Straatvolleybal

Op vrijdagavond 19 mei 2017 organiseert volleybalvereniging Blauw Wit voor de 41 keer het welbekende straatvolleybaltoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op het grasveld achter ‘Kulturhuus de Talter’ in Oldebroek.

Seniorentoernooi
De teams bestaan minimaal uit 6 spelers. Er mogen niet meer dan 2 spelers uit de eerste klasse of hoger meedoen in één team. Het inschrijfgeld bedraagt €35,-. Het zal een toernooi worden vol sportiviteit en gezelligheid!

Jeugdtoernooi
Naast het seniorentoernooi zal er ook een jeugdtoernooi tot en 15 jaar zijn. Teams bestaat uit 4 spelers en deelname is gratis.

Dit prachtige toernooi kan alleen weer een succes worden als er veel teams aan zullen deelnemen! Teams kunnen zich onderaan de pagina opgeven. Geef je dus op en motiveer vrienden, familie, buren, klasgenoten, en collega’s om zich ook in te schrijven.

De aanmelding is slechts geldig indien de betaling is geschiedt en het formulier volledig is ingevuld. Dus gelijk betalen bij inschrijven via IBAN: NL86RABO0348404077 van volleybalvereniging Blauw Wit o.v.v. teamnaam + SVT 2017. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding. Kosten bedragen € 35,00 per seniorenteam. Jeugdteams kunnen gratis meedoen.