Pleiter Makelaars & Taxateurs - Volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit Oldebroek

Pleiter Makelaars & Taxateurs

Vanuit een rustieke woon- en werkomgeving in het buitengebied van Oldebroek verzorgt Pleiter Makelaars & Taxateurs al vele jaren haar bemiddeling en advisering op het gebied van aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Dit geldt voor zowel de particuliere, zakelijke als de agrarische markt.

Met een team van zeven personen staat Pleiter altijd voor u klaar om te helpen met professionele aan- of verkoop van een object of om u te voorzien van een betrouwbaar advies of taxatierapport.

Jarenlange ervaring
Pleiter Makelaars & Taxateurs is opgericht in 1972 en heeft hierdoor jarenlange ervaring in het verkopen van onroerend goed, van woningen, bedrijfspanden, nieuwbouw en agrarische objecten. Met Pleiter Makelaars & Taxateurs haalt u dan ook een schat aan ervaring, een kwalitatief netwerk en fundamentele marktkennis in huis. Daarbij doen we wat we beloven en we zeggen waar het op staat.

Pleiter Makelaars & Taxateurs staat voor resultaat
Pleiter Makelaars & Taxateurs is sinds haar oprichting lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). De concurrentiecijfers van de NVM spreken voor zich. Pleiter Makelaars & Taxateurs bekleedt een toppositie op de regionale vastgoedmarkt. We scoren hoog op gemiddelde transactieprijs, omloopsnelheid en klanttevredenheid.

Pleiter Makelaars & Taxateurs

Hogenbrinkweg 9
8096 RS Oldebroek
T: 0525 - 63 14 65
E: info@pleiter.nl
www.pleiter.nl