Coördinator CMV - Blauw Wit Oldebroek

Coördinator CMV

Volleybalvereniging Blauw Wit investeert veel in de jeugdopleiding voor de kinderen van 6 – 11 jaar (CMV). Gekwalificeerde trainers zijn hier een voorbeeld van. Ook probeert de vereniging in de gemeente op allerlei manieren zichtbaar te zijn voor de inwoners. Om verschillende zaken soepel te laten verlopen binnen deze afdeling is coördinatie nodig. We hebben voor het uitvoeren van deze taken en verantwoordelijkheden een vacature.

Coördinator CMV (Cool Moves Volleybal)

Het is de taak van de coördinator om ervoor te zorgen dat alles georganiseerd verloopt binnen de CMV afdeling. Denk hierbij aan het samenstellen van CMV groepen op leeftijd en niveau in overleg met de trainers, de wedstrijdteams maken en opgeven, trainingstijden afstemmen. Ook het contact met de ouders is de verantwoordelijkheid van de coördinator. Daarnaast wordt jaarlijks het scholenproject georganiseerd door Blauw Wit. Dit project wordt afgesloten met het scholenvolleybaltoernooi. Ook hier ligt een belangrijke taak voor de coördinator.

Spreekt jou/u dit aan? Wil je meer weten over de taken en verantwoordelijkheden van deze vacature? Neem dan contact op met Wim Boerendans of stuur een e-mail naar bestuur@blauwwit-oldebroek.nl.