BPM Media & Facilities - Blauw Wit Oldebroek

BPM Media & Facilities

Een allround facilitair bedrijf voor alles wat er op en rondom een podium gebeurt: lichttechniek, geluidstechniek, entertainment, DJ’s, live-acts, videoprojecties. BPM levert – voor één of meerdere dagen – op elke gewenste locatie, dag en tijdstip drive-in shows, DJ’s, LJ’s, geluidsvoorzieningen en verlichting voor de meest uiteenlopende evenementen. Daarnaast adviseert en realiseert BPM projecten op het gebied van tijdelijke of vaste (licht, geluid of video) installaties voor o.a. horeca, evenementen en kerken.

Artiesten Booken
BPM bookings heeft zelf een divers aanbod in artiesten en kan u hierover goed adviseren. Daarnaast kan er, dankzij goede contacten met landelijke boekingskantoren, bemiddeld worden in het boeken van bekende Nederlandse artiesten. Wij gebruiken de kennis en ervaring die is opgedaan, als boekingskantoor voor DJ’s op de meest uiteenlopende feesten, als basis voor het boeken van live acts.

BPM heeft voor elke gelegenheid de perfecte DJ!
Het bedrijf BPM is oorspronkelijk ontstaan rondom de Drive-in shows, deze zijn begonnen als hobbyproject. Sinds 2005 is er voor een professionele insteek gekozen en verzorgt BPM niet meer alleen Drive-in shows.

BPM Media & Facilities

Rondweg 2
8091 XB Wezep
(ma t/m vr 09.00u – 17.00u of op afspraak)
E. info@bpm-mef.nl
T. 038 7200 750