Bedrijventoernooi - Volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit Oldebroek

Bedrijventoernooi

Bedrijventoernooi

Doe mee met hét bedrijfsbeachvolleybaltoernooi van 2022!

Dit jaar wordt er ook een beachvolleybaltoernooi voor bedrijven georganiseerd door volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit uit Oldebroek tijdens de beachweek! Bedrijven uit de Noord-Veluwe en omstreken kunnen meedoen.

Op donderdagavond 7 juli strijden teams van verschillende bedrijven in een poulefase tegen elkaar. De wedstrijden in de poulefase zullen afgewerkt worden vanaf 18.30 uur. Omstreeks 21.00 uur zullen de finalewedstrijden gespeeld gaan worden. De wedstrijden worden gespeeld op het beachvolleybalcomplex van volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit. Na het toernooi is het tijd voor een borrel op het terras!

Voorwaarden & inschrijven
Een team bestaat uit 4 spelers (uiteraard mag je extra wisselspelers hebben). Er mogen per team niet meer dan twee competitie spelende volleyballers meedoen. Schrijf jouw team nu in! De kosten voor deelname bedrijven €35,- per team. Je kunt natuurlijk meerdere teams per bedrijf inschrijven. Wil jij de zomer sportief en gezellig beginnen en heb je al een dreamteam in gedachten? Zet dan in je agenda en schrijf je in via deze link of via het formulier onder aan deze pagina. Je dreamteam aanmelden kan tot 11 juni.

Gratis trainingen voor deelnemende teams
Wil jij goed beslagen ten ijs komen met je team of als individu? Volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit organiseert hiervoor twee gratis trainingen op het beachcomplex onder leiding van een gekwalificeerde beachvolleybal trainer op maandag 13 en 20 juni 2022. Wil je hieraan meedoen? Geef dit dan aan bij je aanmelding of stuur een mail naar beach@blauwwit-oldebroek.nl. Aanmelden hiervoor kan tot 11 juni.

Trainen met je team?
Wil je liever zelf trainen met je team? Dat kan ook! Op het beachvolleybalcomplex van volleybalvereniging Bakkerij Jonker/ Blauw Wit kun je ook een veldje huren om een avondje te oefenen. Klik hier om een veld te reserveren.

Inschrijven:

Let op: Het toernooi zit inmiddels vol. Als je je inschrijft, wordt je op de reservelijst geplaatst. Wij berichten je indien er een plek vrij komt.

    Met welk toernooi wil je meedoen? (gelieve aan te vinken)

    Bedrijventoernooi

    Wil je deelnemen aan de gratis trainingen op maandagavond 13 en 20 juni?

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Blauw Wit