Bedrijventoernooi - Volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit Oldebroek

Bedrijventoernooi

Beachvolleybal bedrijventoernooi

Doe mee met hét bedrijfsbeachvolleybaltoernooi van 2023!

Dit jaar wordt er ook een beachvolleybaltoernooi voor bedrijven georganiseerd door volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit uit Oldebroek tijdens de Trendhout beachweek! Bedrijven uit de Noord-Veluwe en omstreken kunnen meedoen. Wie wordt de opvolger van Trendhout?

Op donderdagavond 6 juli strijden teams van verschillende bedrijven in een poulefase tegen elkaar. De wedstrijden in de poulefase zullen afgewerkt worden vanaf 18.30 uur. Omstreeks 21.30 uur zullen de finalewedstrijden gespeeld gaan worden. De wedstrijden worden gespeeld op het beachvolleybalcomplex van volleybalvereniging Bakkerij Jonker - Blauw Wit. Na het toernooi is het tijd voor een borrel op het terras!

Voorwaarden & inschrijven
Een team bestaat uit 4 spelers (uiteraard mag je extra wisselspelers hebben). Er mogen per team niet meer dan twee competitie spelende volleyballers meedoen. Schrijf jouw team nu in! De kosten voor deelname bedrijven €50,- per team. Je kunt natuurlijk meerdere teams per bedrijf inschrijven.

Catering
Voorafgaand aan het toernooi zal er catering worden verzorgd. Dit zal vanaf ongeveer 17:30 uur beschikbaar zijn op de beachaccommodatie. Wil jij met jouw teamgenoten een hapje mee eten? Geef dit dan aan bij de inschrijving. De betaling geschiedt twee weken voorafgaand aan het toernooi door middel van een betaallink per mail.

Trainen met je team?
Wil je oefenen ter voorbereiding? Dat kan ook! Wij bieden in de maanden juni een tweetal gratis trainingen aan. Je kunt bij inschrijving aangeven of je hier interesse in hebt. Meer informatie hierover volgt t.z.t. per mail. Op het beachvolleybalcomplex van volleybalvereniging Bakkerij Jonker/ Blauw Wit kun je ook een veld huren om te oefenen. Klik hier om een veld te reserveren.

Inschrijven:

Het bedrijventoernooi zit vol!