“Wie is de vreemde eend in de bijt”

By on oktober 24, 2014
  1. een vreemde eend in de bijt (=een vreemd exemplaar in de groep. (Een bijt is een opening in het ijs).

 

IMG-20141023-WA0011

 

We schrijven donderdagavond 23 oktober 2014 een uurtje of elf, gedesillusioneerd lopen  een aantal  polderbewoners rond in de zaal van  ‘ons kulturhus’. De mannen uit Swifterbant steken even later de koppen bij elkaar. Er wordt overlegd en er worden foto’s gemaakt van het wedstrijdformulier??? Wat is hier aan de hand? We horen van de aanvoerder van de Swiffers dat er mogelijk een speler van ‘ons’ niet in het team hoort. HUH?  Wat NU heren 6??

Er volgt een spoed vergadering. Vergaderzaal 2 wordt ter plekke bij Driesje gereserveerd en even later wordt er  driftig overleg gepleegd. Wie hebben de Swiffers op de korrel. Michiel komt uit heren 3 is hij het? Of Gerben, want die komt van Hellas? Gert wordt 50? Niels speelt op therapeutische basis? Eibert rijd in een BMW? maar die stond niet op het wedstrijdformulier… Erwin is ziek geweest? Dennis woont in Wezep? Wilco speelt heel vaak in een blauw geel gevaarte? Wim heeft gesolliciteerd bij heren 3?

Welk konijn de Swiffers nog uit de hoed toveren weten we nu nog niet. Ff afwachten dus. Oh ja de wedstrijd werd door ons gewonnen met 4-0. Makkelijk ging het overigens niet (26-24, 25-22, 25-23, 25-22).

 

P.S. Reinier doe je volgende week weer mee?

 

About Niels Loo