Volleybalpieten bij CMV!

By on december 8, 2017

Sinterklaas en de zwarte pieten zijn inmiddels het land weer uit. Vele van jullie hebben waarschijnlijk dinsdag of afgelopen weekend pakjesavond gevierd. Ook de kinderen van CMV Oldebroek en Oosterwolde hebben donderdag 30 november Sinterklaas gevierd en kregen bezoek van twee wel heel bijzondere pieten.

De kinderen van CMV waren om 16:00 uur welkom in de Talter Oldebroek en kregen daar een training van Kay, Naomi, Lieke en Jaline. En natuurlijk was deze training net iets anders dan normaal. Om 16:30 uur kwamen 2 volleybalpieten binnen om de boel ondersteboven te gooien! Overal lagen pepernoten en de muziek werd keihard aangezet. Nadat de buikjes vol zaten met pepernoten hebben de kinderen nog gevolleybald met de pieten!

Het feest was nog niet voorbij want na de training mochten de kinderen van CMV nog mee naar de kantine voor een patatje en wat drinken. De pieten hadden nog genoeg energie en werden een beetje vervelend. De gekkigheid eindigde uiteindelijk met een jongen van de CMV die in de zak met pepernoten belande. Gelukkig liet de piet hem wel vrij en kon hij zijn patat opeten!

Wat een ontzettend leuke avond! De volleybalpieten zien de kinderen volgend jaar graag weer.

 

About Webbeheerder