Verslag CMV toernooi in de Talter

By on november 30, 2017

Het CMV toernooi in de Talter Oldebroek! Voor het eerst in de Talter vanaf de start van het seizoen en voor het eerst voor sommige van onze leden uit Oldebroek en Oosterwolde. Een spannende dag dus!

Van ’s ochtends 08:30uur tot ongeveer 14:00 uur was de Talter druk bezet met kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Ook was de tribune gevuld met ouders, opa’s, oma’s, broertjes of zusjes die kwamen aanmoedigen! Eén drukke bedoeling, maar erg gezellig! Blauw Wit heeft het die dag erg goed gedaan! De kinderen waren erg fanatiek en de lol spatte er vanaf. Maar er moest natuurlijk wel gewonnen worden…

Niveau 2 heeft die dag twee wedstrijden gewonnen en één verloren! Voor het team uit Oosterwolde die pas in september zijn gestart, is dat natuurlijk erg goed! Ze staan inmiddels derde in de poule.

Het geluk van Blauw Wit kan niet op want niveau 4 hebben twee wedstrijden gewonnen en één wedstrijd gelijkgespeeld. Niveau 5 deed het ook goed met één gewonnen wedstrijd, gelijkspel en één verloren. Zij staan nu 4e in de poule!

Niveau 6 heeft dit seizoen twee teams! Team 1 heeft twee wedstrijden gelijk gespeeld en één wedstrijd gewonnen en team 2 heeft één wedstrijd gewonnen, één gelijkgespeeld en één verloren. Geen slechte dag voor Blauw Wit.

Op naar de volgende wedstrijd: 16 december in Harderwijk. Dit is tevens het laatste toernooi van de eerste helft van het seizoen! Over 2 weken weten we dus op welke plek de teams in de poule eindigen!

Eerst nog even ontspannen tijdens het pietenvolleybal op 30 november!

About Webbeheerder