Nieuwe trainingspakken voor Meisjes A1

By on oktober 30, 2017

Zaterdag 14 oktober heeft meisjes A1 nieuwe trainingspakken ontvangen. De trainingspakken zijn gesponsord door Aral Lasservice en Klein & uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies. Wij stellen beide bedrijven graag aan u voor:

Aral Lasservice
Arjan Pannekoek en Alexander van Boven zijn de eigenaren van Aral Lasservice, een bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking. Samen met 20 vakmensen staat Aral Lasservice voor echt vakwerk. De klanten bevinden zich in de wijde omtrek van Oldebroek, maar ook gaan ze met enige regelmaat naar het buitenland om hun producten daaraf te leveren en te plaatsen. Naast lassen en metaalbewerking geven ze ook lascursussen om de jongere generatie ook dit mooi vak te leren. Het bedrijf bestaat nu bijna 13 jaar, en het pand is te vinden aan Elzenweg 1a.

Klein & uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies
Op zoek naar een gesprekspartner op het gebied van verzekeringen of hypotheken? Iemand die u adviseert en gedurende de gehele looptijd uw belangen behartigt? Dan bent u bij Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies aan het juiste adres! Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies geeft advies aan particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Deskundigheid, integriteit en helderheid zijn hierbij onze drijfveren. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke situatie en welke verzekering of hypotheek het best bij u past tegen een zo scherp mogelijke premie. En op het moment dat u een keuze heeft gemaakt, dan handelen wij alles voor u af. Onze dienstverlening houdt hiermee niet op, integendeel. Zo behartigen wij gedurende de gehele looptijd uw belangen en hebben wij periodiek contact met u om eventuele wijzigingen, die van invloed kunnen zijn op uw producten, door te nemen. Wij nemen graag de tijd voor u… Bekijk voor meer informatie deze website www.kleinuitslag.nl en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

About Webbeheerder