Moeizame wedstrijden voor dames 1

By on december 2, 2017

Afgelopen zaterdag en afgelopen donderdag mocht dames 1 strijden naar een winst die al even niet meer in het zicht lag.

Zaterdag 25 november was een thuiswedstrijd tegen Avior dames 2. De eerste twee sets werden verloren met 17-25. Blauw-Wit wist zich met vlagen niet staande te houden tegen de dames aan de andere kant van het net. De derde set wist Blauw-Wit zich opnieuw met vlagen, te herpakken en ging de strijd los om toch de winst te pakken. De 3e set werd gewonnen met 28-26. De vierde set moest gepakt worden om winst in de 5e set in zicht te houden. Tot aan het 20e punt van de tegenstander liet Blauw-Wit zich niet genoeg zien. Na een service serie van Lotte en nieuwe strijdkracht in het team werd het spannend. Punt voor punt dichterbij en winst was in zicht. Helaas was op twee punten na Avior sterker en de wedstrijd werd verloren met 1-3.

Donderdag 30-11 reisde dames 1 af naar Vaassen om Blok EVC te ontmoeten. Ook hier moest dames 1 toegeven dat ze zich niet sterk genoeg achten om een set te pakken. De wedstrijd werd verloren met 4-0.

Zaterdag 9 december speelt dames 1 thuis om 16:30 uur tegen de koploper, SV Dynamo ds 3. Blauw Wit laat Alterno 5, EVV 2 en EVV 1 nog onder zich en staat 9e in de competitie.

About Webbeheerder