Makkelijke overwinning voor Heren 1

By on december 11, 2017

Blauw Wit 1 heeft afgelopen zaterdag het thuisduel tegen Swift’64 1 met 4-0 gewonnen. Hierdoor nemen de mannen de koppositie weer over van VVH, dat eerder deze week al in actie kwam.

Na de knappe bekerwinst van afgelopen maandag, moest de blik weer op de competitie worden gericht. De Blauw Witters kwamen tegen de middenmotor uit Swifterbant geen enkel moment in de problemen. Alleen in de tweede set moesten de mannen even vaart maken omdat het vrij lang duurde voordat er afstand werd genomen van de gasten. De servicedruk van Blauw Wit was de gehele wedstrijd dusdanig hoog dat Swift’64 veel problemen in de passing had. Daarnaast was de eigen side-out prima op orde waardoor er zonder verdere bijzonderheden een 4-0 kon worden opgetekend (25-16, 25-20, 25-16 en 25-9).

Hierdoor kunnen de mannen weer 5 punten bijschrijven, waardoor het totaal op 44 komt. Doordat Renswouw punten heeft laten liggen is het verschil met hen nu 5 punten. VVH 3 staat op 1 punt op de tweede plek. Er lijkt bovenin de eerste klasse dus een spannende strijd te ontbranden.

Volgende week is de laatste speelronde voor de winterstop en het is een interessante laatste speelronde van dit kalenderjaar. Concurrenten VVH en Renswouw spelen tegen elkaar, terwijl Blauw Wit opnieuw een thuiswedstrijd te wachten staat. De nummer 4 van de ranglijst: E.S.V. uit Elspeet komt op bezoek. Aanvang is 14.30u in de Talter. Het zal de mannen er natuurlijk alles aan gelegen zijn om als koploper de winterstop in te gaan.

About Webbeheerder