Heren 3 blijft in eigen huis ongeslagen

By on november 10, 2008

Afgelopen zaterdag trad het derde heren team van Bakkerij Jonker / Blauw Wit aan tegen het tweede heren team van EVV uit Elburg. In een wedstrijd met ups en downs werd er toch de volle winst gepakt; 4-0.

Met in de gelederen Harold van Norel(C), Bert-Jan van Norel, Michiel Bronsink, Jan van den Bosch, Jeroen Labots, Stefan Pruim, Bram Strijkert en interimcoach Arnoud Mensink, begonnen de heren van Bakkerij Jonker / Blauw Wit niet eens zo slecht aan de wedstrijd. Desondanks was de kwaliteit van het volleybal gedurende de wedstrijd ver beneden peil, en niet tweede klasse waardig.

De heren van EVV mochten de eerste set, mede door de fouten van de Oldebroekers, even ruiken aan de setwinst. Toch wisten de Blauw Witten de set winnend af te sluiten; 25-22.

De tweede set was, aan de kant van de Oldebroekers, wederom niet overtuigend. Scherpte en precisie ontbraken waardoor de Blauw Witten het zichzelf moeilijk maakten. Dit mocht de heren van EVV echter niet baten; 25-16.

In de derde en vierde set lieten de Blauw Witten iets beter spel zien en braken het moedige verzet van de mannen uit Elburg. De sets werden met respectievelijk 25-12 en 25-13 gewonnen.

Een kwalitatief niet bijzonder sterke wedstrijd kon met ‘werk’ volleybal toch met een klinkende overwinning worden beslecht.

Over twee weken staat de andere streekderby op het programma in Kulturhus de Talter. Dan treden de mannen aan tegen het derde heren team van VZK. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarin beide partijen tot op het bot gemotiveerd zullen zijn! De wedstrijd start om 14:00 uur.

About Webbeheerder