‘Hakuna Matata’ wint kerstvolleybaltoernooi 2017

By on december 30, 2017

Het kerstvolleybaltoernooi van 2017 is gewonnen door het team ‘Hakuna Matata’. Tijdens een volgeboekt toernooi streden 15 teams verdeeld over 3 poules om de winst. De nummers 1 en de beste nummer 2 plaatsten zich voor de halve finales.

Uiteindelijk stonden de teams ´Voleybola Komanda Elbruski’ en ‘De Bovenstroate’ in de ene halve finale en de andere halve finale ging het tussen ‘Hakuna Matata’ en ‘The Nailfarmers’. In de eerstgenoemde halve finale moest een derde set uitkomst bieden, de winst werd na 3 sets opgeëist door ‘Voleybola Komanda Elbruski’. ‘Hakuna Matata’ wist de andere halve finale te winnen.

Het werd een spannende  finale tussen het IJsselmuidense ‘Hakuna Matata’ en Elburgse ‘Voleybola Komanda Elbruski’. Uiteindelijk wist ‘Hakuna Matata’ in een beslissende derde set het toernooi op hun naam te zetten. De derde plek werd een prooi voor ‘De Bovenstroate’ door nipt te winnen van ‘The Nailfarmers’.

De organisatie kijkt terug op een opnieuw geslaagde editie van het kerstvolleybaltoernooi waarbij er zelfs teams op de reservelijst moesten worden gezet vanwege teveel aanmeldingen.

We wensen iedereen een voorspoedig nieuwjaar en tot in 2018!

Bekijk foto’s op de Facebookpagina van Blauw Wit.

Winnaars ‘Hakuna Matata’

About Webbeheerder