Eerste wedstrijddag in de Talter

By on september 27, 2017

Voor veel van de Blauw Wit teams is het seizoen al begonnen, maar aanstaande zaterdag (30-09) is de eerste wedstrijddag in de Talter. De dag begint om 10.30 met een wedstrijd van Jongens C. Om 12.30u is het de beurt aan Jongens B en Meisjes A. Aansluitend spelen om 14.30u Heren 1 en Meisjes B en de dag wordt afgesloten door Dames 1 en Heren 3, dat revanche zal willen voor het verlies van vorige week.

Heren 1
Voor Heren 1 is het de eerste competitiewedstrijd na een drietal oefenwedstrijden te hebben gespeeld. Het is een drukke openingsweek voor de mannen met 3 wedstrijden binnen een week omdat aanstaande dinsdag de inhaalwedstrijd tegen SSS al op het programma staat (deze wedstrijd ging vorige week zaterdag niet door). Heren 1 speelt tegen het onbekende Woudenberg 2. Een team dat vorig jaar bovenin meedraaide in de eerste klasse. Aanvang van de wedstrijd is 14.30u. De mannen zullen gebrand zijn op een goede seizoensstart.

Dames 1
Voor Dames 1 is het de tweede competitiewedstrijd. Vorige week werd een mooie 2-3 uitoverwinning geboekt in Twello tegen Voorwaarts. Hiermee revancheerden de dames zich voor de uitschakeling in de beker. Zaterdag staat er direct een derby op het programma. EVV 2 komt naar de Talter. De Elburgers verloren hun eerste wedstrijd met 0-4. Wedstrijden tegen Elburg leveren altijd een mooie strijd op. Reden genoeg dus om zaterdag om 16.30u een kijkje te komen nemen in de Talter.

Bekijk hieronder het volledige programma:

About Webbeheerder