Druk thuisprogramma zaterdag 3 februari

By on februari 2, 2018

Zaterdag 3 februari staan er weer diverse belangrijke thuiswedstrijden op het programma. Om 10.30u begint de dag met jeugdwedstrijden, waarna in de middag de senioren in actie zullen komen. Zo speelt Heren 3 een belangrijke wedstrijd tegen Zeewolde 2 in de strijd om de 2e plek en komen ook Heren 1 en Dames 1 in actie.

Heren 1
Heren 1 speelt om 14.30u de topper tegen Renswouw 2. Heren 1 bevindt zich 1 plek hoger op de ranglijst dan de gasten uit Renswoude en een overwinning is noodzakelijk om koploper VVH in het zicht te houden. Daarnaast komt een overwinning ook gelegen om de mindere fase waarin de mannen zich bevinden, achter zich te laten en om de tweede plek te verstevigen. Een interessant duel staat dus te wachten.

Dames 1
Dames 1 heeft zich stevig weten te nestelen op de 8e plek in de promotieklasse en houdt daarmee diverse concurrenten onder zich. Zaterdag treffen de dames 1 van deze concurrenten: Volta uit Lelystad. Voor Dames 1 is het zaak om de punten in Oldebroek te houden om zodoende de plek in de middenmoot nog verder te verstevigen.

Bekijk het volledige programma aan de rechterkant.

About Webbeheerder