Vereniging

Volleybalvereniging Bakkerij Jonker Blauw Wit

Bakkerij Jonker Blauw Wit is opgericht in 1962 en is een van de twee volleybalverenigingen in de gemeente Oldebroek. De vereniging telt ongeveer 150 leden, waarvan ongeveer de helft jeugdlid is. Blauw Wit heeft momenteel 11 heren -, dames – meisjes en jongensteams. Deze teams spelen wedstrijden op verschillende niveaus binnen de competitieregio Nieuw-Gelre van de Nederlandse volleybalbond (NeVoBo).Naast de competitiespelende leden heeft Blauw Wit ook een groot aantal recreatieve leden, die veelal meetrainen bij de competitiespelende teams.

 Bijna alle jeugdspelers spelen ook competitie en met veel succes. Door een goede begeleiding van een aantal zeer goede (gediplomeerde) trainers is sportief gezien een hoog niveau bereikt. Afgelopen seizoen speelde een team mee in de Topklasse en twee in de Hoofdklasse; een uitzonderlijke prestatie van onze jeugd.

Daarnaast heeft Blauw Wit 6 teams in de seniorencompetitie, in het huidige seizoen spelend van de derde divisie tot en met de 4e klasse. Daardoor is er voor iedereen wel een team te vinden.

Naast het spelen van volleybal organiseert de vereniging tal van leuke/gezellige activiteiten, waaronder het Kerstvolleybaltoernooi, Straatvolleybaltoernooi,Jeugdkampen, Mixtoernooitjes, een Blauwwitfeest en sinds een aantal jaren een nieuw opgezet Beachvolleybaltoernooi. Bij deze activiteit probeert Blauw Wit zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden kennis te maken met de volleybalsport.